Ouderenpartij Kerkrade komt met actie ‘Vind een Kei Tof’

Print
Ouderenpartij Kerkrade komt met actie ‘Vind een Kei Tof’

Foto ter illustratie   Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade -

Ouderenpartij Kerkrade wil inwoners aansporen om in de herfstvakantie mee te doen aan de actie ‘Vind een Kei Tof’, een zoektocht naar beschilderde steentjes die in verschillende wijken zijn verstopt. De OPK keitjes zijn te herkennen aan de kleuren zwart en geel met de tekst ‘OPK’.

„Vind je zo’n Kei Tof, maak dan een selfie met het beschilderde steentje en bij voorkeur op de plek waar je het steentje vindt, of laat iemand anders een foto maken en stuur deze voor woensdag 3 november naar info@ouderenpartijkerkrade.nl met je naam, telefoonnummer en de vindplaats” , zo laat de partij op haar Facebookpagina weten.

De vijf meest originele of grappigste foto’s worden beloond met ieder twee gratis kaartjes voor Jumpsquare in Kerkrade op de Rodaboulevard.

Iedereen kan meedoen, maar de prijzen worden verloot onder de deelnemers tot en met 16 jaar.

De actie loopt van woensdag 23 oktober tot en met dinsdag 2 november. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht en worden via Facebook bekendgemaakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu