Richard Willems partner bij Stroom Zuid

Print
Richard Willems partner bij Stroom Zuid

Richard Willems Afbeelding: Stroom Zuid

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt -

Richard Willems is sinds 1 oktober de vijfde partner bij organisatieontwikkelingsbureau Stroom Zuid in Valkenburg. Willems brengt ruim 25 jaar ervaring mee als HR- en organisatieadviseur.

Als zelfstandig ondernemer voerde Willems de afgelopen dertien jaar interim- en adviesopdrachten uit bij onder meer multinationals, woningcorporaties, start-ups en zakelijke dienstverleners. Ook coachte hij mkb-ondernemers en hun teams. Hij kijkt uit naar de samenwerking bij Stroom Zuid. “We pakken de ontwikkeling van leiderschap, team en organisatie integraal op. Het is belangrijk om een verbinding te maken tussen strategisch HR-beleid en persoonlijke ontwikkeling.”

Vijf partners

Met de komst van Willems bestaat Stroom Zuid nu uit vijf partners. De andere vier zijn Erwin Dohmen, Cindy van den Hove, Daniëlla Schade en Harry Henssen. Het kantoor van Stroom Zuid in Kasteel Den Halder in Valkenburg wordt op dit moment gerestaureerd als gevolg van water- en brandschade. De verwachting is dat het bedrijf er rond de jaarwisseling weer zijn intrek kan nemen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu