EP:Tummers start samenwerking met Rodus Professional

Sinds kort is EP:Tummers een samenwerking aangegaan met Rodus Professional.

Rodus Professional is gespecialiseerd in was- en droogapparatuur voor groot-zakelijk gebruik. Door het samenwerkingsverband met EP:Tummers, zijn de wasmachines, drogers en vaatwassers van het Zwitserse merk Schulthess, nu ook verkrijgbaar via EP:Tummers.

EP:Tummers

De apparatuur beschikt optioneel over een betaalsysteem of wasdosseersysteem, waardoor de machines uitermate geschikt zijn voor de recreatiebranche, sportverenigingen, horeca en zorginstellingen.

Zowel EP:Tummers als Rodus Professional zijn enthousiast over de samenwerking. De kernboodschap van beide bedrijven is ‘ontzorgen én leveren’. Zo wordt de bestelde apparatuur met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en geleverd, met desgewenst een gebruiksinstructie op locatie. Aan het einde van de installatie wordt het apparaat van een NEN3140 keuring voorzien, zodat de klant aan alle wettelijke regelgeving voldoet.

Rodus Professional is gevestigd in Oss en heeft reeds jarenlange ervaring in (was)oplossingen waar het niveau van schoon hoog ligt. EP:Tummers heeft 8 winkels in Limburg en is al bijna 100 jaar specialist in elektronica- en witgoedapparatuur. Met deze samenwerking wordt zowel het assortiment als dienstverlening van EP:Tummers voor met name de zakelijke markt nog verder uitgebreid.

Benieuwd welke professionele machine het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact op met Michel Ruijters, Accountmanager EP:Tummers, voor een vrijblijvend advies op maat via 06-18537353 of zakelijk@eptummers.nl.