Bibliotheek Maas en Peel en Omroep P&M maken tv-programma voor alle ondernemers in Noord-Limburg

Bibliotheek Maas en Peel en Omroep P&M maken tv-programma voor alle ondernemers in Noord-Limburg

Afbeelding: ING Image

Noord-Limburg / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden -

Bibliotheek Maas en Peel gaat met Omroep P&M starten met een nieuw platform voor ondernemers: het tv-programma Ondernemerscafé.

Het Ondernemerscafé is een maandelijks programma dat wordt uitgezonden op Omroep P&M en ook online is te zien. De eerste uitzending is op maandag 25 oktober vanaf 18.00 uur en wordt de hele avond herhaald.

Jannine van der Naald (projectleider werkzoekenden bij de bieb) praat elke maand met ondernemers uit de regio. Online kunnen ondernemers met elkaar in contact komen en reageren op de onderwerpen uit de uitzendingen.

De eerste uitzending staat in het teken van de arbeidsmarkt. Na een periode met te weinig werk voor veel mensen door corona, flipt de markt nu naar het andere uiterste: er is nu te veel werk voor te weinig mensen. Hoe gaan bedrijven in de regio daarmee om? Dorrie Eilers, directeur van Neptunus Structures in Kessel, is te gast. Ook Ginny Kaelen-Meerts, loopbaanadviseur bij Stichting LVO, schuift aan.

Ondernemers kunnen bij de opnames bijwonen De eerste opname is op donderdag 21 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur bij omroep P&M. Aanmelden kan via j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu