Reachtrucks die het verschil maken

Mitsubishi Forklift Trucks heeft zijn productlijn onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe reachtrucks. Klanten hebben nu meer keuze dan ooit om het perfecte model te vinden voor hun drukke magazijnwerkzaamheden.

Frissen Intern Transport

Reik verder dan ooitMitsubishi Forklift Trucks heeft zijn productlijn onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe reachtrucks. Klanten hebben nu meer keuze dan ooit om het perfecte model te vinden voor hun drukke magazijnwerkzaamheden.

Klein van formaat, groot in functionaliteitDe RB12-14N3(L)(C)-serie combineert hoge productiviteit en uitzonderlijke waarde in een lichte reachtruck. De wendbare en compacte truck biedt een perfect evenwicht tussen de modernste functies en lage operationele kosten.

De reachtruck is ook uitgerust met talloze ergonomische functies, zoals een verstelbare stoel en bedieningselementen, voor een natuurlijke en intuïtieve besturing. Deze serie biedt ook een model dat speciaal is ontworpen voor drive-in palletstellingen: de RB14N3C. Hier vindt u hetzelfde compacte frame met een nog hoger reikvermogen voor de beste prestaties.

Intensieve prestatieMitsubishi Forklift Trucks verwelkomt ook de RB16-25N3(H)(X)-serie. Deze voertuigen kunnen tot een hoogte van 12 meter tillen en dankzij de MaxVision-mast houdt u altijd uitstekend zicht en stabiliteit. De RB16-25N3(H)(X)-serie biedt ook een optioneel Level Assist-Systeem dat automatisch de opzet van de bestuurder detecteert en stopt als de vorken exact de juiste hoogte hebben bereikt. De truck is uitgerust met een slim brein, gecombineerd met een bestendig en robuust frame, perfect voor zeer veeleisende werkzaamheden.

Krachtig en veelzijdigDe RBM20-25N3-serie met vierweg reachtrucks hoort ook bij de nieuwe productlijn. Dit is de ideale optie voor een magazijn dat een slimme, wendbare en zeer ergonomische reachtruck vereist, die ook grotere ladingen moeiteloos laadt en vervoert.

Alle drie de reachtrucks gebruiken S3 (het Stability Support-Systeem) voor optimaal hydraulisch functioneren, met een mast die meer bereik heeft en kan kantelen, zodat u pallets veiliger en sneller verplaatst. De optionele S3-2-functie stemt de maximale snelheid af op het huidige laadgewicht, voor de beste prestatie.

Herkent u deze trucks? Dat klopt. Met de samenvoeging van Mitsubishi Logisnext Europe en UniCarriers Europe zijn de bekende reachtrucks van UniCarriers toegevoegd aan het portfolio van Mitsubishi Forklift Trucks.

Wilt u meer weten over de reachtrucks? Ga naar www.mitsubishi-forklift.nl of bel met +31 436099170