Misser gloednieuw Madame Tussauds met verkeerd shirt Cristiano Ronaldo zorgt voor beroering

Links Lionel Messi in PSG-shirt, rechts Cristiano Ronaldo in tenue van Juventus. © ANP/HH

Redactie

De makers van het wassen beeld van Cristiano Ronaldo in het gloednieuwe museum van Madame Tussauds in Dubai mogen weer aan de slag.

CR7 staat er immers te pronken in een shirt van Juventus, terwijl de Portugese superster intussen al weer enkele maanden voor Manchester United voetbalt. De misser zorgt voor flink wat beroering op sociale media.

In een reactie belooft de directie van het museum, dat deze week de deuren opende, dat Ronaldo „heel binnenkort” het shirt van Manchester United krijgt aangemeten. Daarnaast wijst men erop dat „de voetbalwereld constant in beweging is en spelers regelmatig van ploeg veranderen.”

De 36-jarige Ronaldo ruilde eind augustus na drie seizoenen Juventus in voor Manchester United, de club waar hij eerder schitterde tussen 2003 en 2009.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal