Floor Jansen doet mee aan Beste Zangers in Duitsland

 © ANP KIPPA

Beegden -

Floor Jansen uit Beegden doet mee aan de Duitse variant van het programma Beste Zangers. Op Instagram kondigt de zangeres haar deelname aan Sing Meinen Song aan.

Redactie

„Ik ben zo blij dat ik kan vertellen dat ik meedoe aan het negende seizoen van Sing Meinen Song”, schrijft de frontzangeres van de Finse metalband Nightwish onder een foto van haar en de andere kandidaten, die verder allemaal Duits zijn. Het programma is in Nederland niet te volgen op televisie.

In 2019 deed de 40-jarige Jansen nog mee aan de Nederlandse versie van het programma waarbij iedere aflevering de muziek van een andere kandidaat onder de aandacht wordt gebracht. Het gaat dan om muziek van de artiest zelf, maar ook om favoriete nummers. In Beste Zangers kreeg ze vooral veel lof voor haar uitvoering van Phantom of the Opera, samen met Henk Poort.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal