VVV waarschuwt fans: ‘Stop met bier gooien’

Print
VVV waarschuwt fans: ‘Stop met bier gooien’

Afbeelding: VVV-Venlo

VENLO -

De clubleiding van VVV is helemaal klaar met bier gooiende fans. Door middel van flyers en een online oproep hoopt de Koelclub het nieuwe fenomeen definitief een halt toe te roepen.

De laatste weken is het tijdens thuiswedstrijden telkens raak geweest. Niet alleen richting tegenstanders, maar bij het vieren van doelpunten gingen er de nodige liters bier de lucht in.

Opdrinken

„Het is vrij simpel wat betreft het bier gooien: niet meer doen! Het is namelijk voor niemand leuk. Volgens de landelijke richtlijnen kun je een stadionverbod krijgen. Daarnaast krijgt VVV een boete, jij krijgt een boete en bovenal: bier is bedoeld om op te drinken”, zo luidt een statement op de website.

De club waarschuwt haar supporters: „De supporters hebben ons gevraagd of de ballenvangers konden worden weggehaald om zo het zicht te verbeteren. Wanneer het bier gooien niet stopt, zijn wij helaas genoodzaakt deze ballenvangers weer terug te hangen.”

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot - 21 oktober 2021. Video: De Limburger

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu