VVV-De Graafschap in teken van VVV Foundation, collectie voor goede doelen

VVV-De Graafschap in teken van VVV Foundation, collectie voor goede doelen

Afbeelding: VVV

Venlo -

Het duel tussen VVV en De Graafschap van vrijdagavond (22 oktober, 20.00 uur) staat in het teken van de VVV Foundation. In het kader van de Foundationmaand worden er rondom de wedstrijd verschillende activiteiten georganiseerd voor partners en deelnemers van de projecten van de foundation.

Het programma begint om 17.00 uur met de Foundation Talk, een event voor (potentiële) partners waarbij het bestuur van de VVV Foundation vertelt wat het werk van de foundation inhoudt en wat de ambities zijn.

De deelnemers van de projecten van de VVV Foundation de wedstrijd tegen de Graafschap. De kaarten voor de deelnemers zijn afkomstig uit het initiatief ‘Voorvechters’.

Deelnemers van het project ‘Family Goals’ worden thuis opgehaald met een VVV-busje. Daarnaast zijn er vrijdag nog meer mensen te gast. Het personeel van het Viecuri ziekenhuis in Venlo is ook uitgenodigd voor de wedstrijd. Die kaarten zijn beschikbaar gesteld door Stichting VieAmie en via een kortingsregeling van VVV.

Voor aanvang van het duel met De Graafschap wordt er in en rondom het stadion ook gecollecteerd voor drie goede doelen:

Beestenboel: Dierenparkje met speeltuin in Venlo dat wordt gerund door vrijwilligers en volledig draait op donaties vanuit de maatschappij.

Kinderen van de Voedselbank: Deze organisatie hoopt voor de winter driehonderd pakketten met kleding, schoenen en meer te kunnen uitdelen aan kansarme kinderen in Venlo.

Gewoon Doen Zorg Horst: Gewoon Doen ondersteunt kwetsbare mensen in hun leven.

Er wordt gevraagd aan de fans om kleingeld mee te nemen voor één of meerdere donaties.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu