Jubileumconcert harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven in schouwburg Sittard

Print
Jubileumconcert harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven in schouwburg Sittard

Foto te rillustratie.  Afbeelding: ING Image

Grevenbicht -

Om te vieren dat harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven al meer dan 120 jaar muziek maakt, staan het harmonieorkest, de slagwerkgroep en de muzikanten uit de jeugdopleiding op 30 oktober op de planken van de Sittardse schouwburg met de voorstelling ‘Nao ’t Zuuje’.

Ze maken een muzikale rondreis waarin filmmuziek uit Star Wars langskomt, vervolgens Libertadores van Óscar Navarro wordt gespeeld, net als klassiekers als Roof Garden, Eloise, I’ve Got You Under My Skin, Brass Connection en I’m Shipping Up to Boston en wordt geëindigd in ‘t Zuuje met Limburgse liedjes van Toon Hermans, Rob Reyners en Lex Uiting. Het muziekgezelschap staat onder leiding van dirigent Jos Simons en instructeur Stefan Castro. Speciale gast is zanger en muzikale duizendpoot Rob Reyners.

Kaarten kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via: www.cecilia-online.nl/shop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen het concert gratis bezoeken, maar hebben wel een toegangskaartje nodig.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu