Ook op de boeken- en platenmarkt lijken cd’s hun langste tijd te hebben gehad

Print
Ook op de boeken- en platenmarkt lijken cd’s hun langste tijd te hebben gehad

Bij de boeken- en platenmarkt in Swalmen werd naar hartelust gestruind.  Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Swalmen -

Net dat ene romannetje nog, of dat kookboek met recepten waarvan je het bestaan niet wist. Op de boeken- en platenmarkt in Swalmen dit weekeinde, is er voor elk wat wils.

Op tijd erbij zijn, hopen dat boek of die lp te vinden waar je al tijden naar zoekt. De boeken- en platenmarkt in Swalmen kan op flink wat belangstelling rekenen.

Voor het eerst vindt de beurs plaats in het pand waar voorheen de Jan Linders-supermarkt was gevestigd. „Een prima plek voor ons”, vertelt Nelly Evers van de werkgroep Boekenmarkt van Harmonie St. Caecilia. Boeken, lp’s, cd’s en dvd’s staan in dozen opgesteld, te wachten om van eigenaar te wisselen. Maar, zo zegt Evers, de vraag is of de cd’s en dvd’s volgend jaar nog terugkeren.

„De vorige keer hadden we veel moeite gedaan om de cd’s uit te sorteren, maar verkochten ze nauwelijks. Dit jaar hebben we ze wel nog, maar het zou zomaar kunnen dat het de laatste keer is.” En daarmee lijken de schijfjes hetzelfde lot beschoren als eerder cassettebandjes en videobanden. Boekenliefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken, boeken blijven onverminderd populair.

Ook op de boeken- en platenmarkt lijken cd’s hun langste tijd te hebben gehad
Dit jaar nog wel te krijgen op de boeken- en platenmarkt: cd’s.  Foto: Mara van den Oetelaar

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu