Kas van Oost bij beste vier tafeltennissers van Nederland

Print
Kas van Oost bij beste vier tafeltennissers van Nederland

Kas van Oost op archiefbeeld.  Afbeelding: Loraine Bodewes

Kas van Oost is op het NK tafeltennis in Zwolle gestrand in de halve finale. Martijn de Vries was met 4-3 te sterk.

Het jonge Wessemse talent had in de halve finale een grote kans om zelfs door te stoten naar de eindstrijd. Van Oost kwam met 3-1 voor, maar verloor daarna drie games op rij van de veel ervarenere De Vries.

De overige Limburgse deelnemers in het enkelspel bij zowel de mannen als de vrouwen kwamen maximaal tot de tweede ronde. In het gemengd dubbelspel pakte Van Oost samen met Dobrila Jorguseska de nationale titel. Ze versloegen Nolan Schultz en Melanie Bierdrager in de eindstrijd met 3-1.

In het mannendubbelspel wist Van Oost samen met het ander Limburgs talent Barry Berben ook de halve finale te halen en opnieuw was Martijn de Vries daarin te sterk, nu samen met Jelle Bosman: 3-0. Bij de vrouwen haalden de Limburgse Emma van der Zanden met Amber van de Velde de halve finale, waarin Shuohan Men en Dobrila Jorguseska met 3-1 te sterk waren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee