Discussie op Schlagerfestival loopt uit de hand: man (56) loopt schedelbreuk op

Print
Discussie op Schlagerfestival loopt uit de hand: man (56) loopt schedelbreuk op

Afbeelding: HBVL/Sven Dillen

Een 56-jarige man uit Sint Truiden ligt in het ziekenhuis met een schedelbreuk nadat hij vrijdagavond knock-out werd geslagen op het Schlagerfestival in Hasselt.

Na een discussie op het toilet werd hij in de wandelgang van achteren aangevallen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Er zijn inmiddels enkele personen verhoord.

Ook wordt er uitgezocht of er camerabeelden van het incident zijn. „Onze mensen proberen uit te zoeken wat er precies is gebeurd”, zegt politiewoordvoerster Dorien Baens.

Bewusteloos

Het slachtoffer weet zelf niet wat hem is overkomen. Hij kreeg een zware klap op het hoofd waarna hij bewusteloos is geraakt. Uiteindelijk hebben medewerkers van het Rode Kruis eerste hulp verleend.

Met een ambulance is hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden twee inwendige bloedingen en een schedelbreuk vastgesteld. Zijn toestand is intussen stabiel.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee