Duo Rozemond en Bekkers trapt concertserie in Kasteel Daelenbroeck muzikaal af

Print
Duo Rozemond en Bekkers trapt concertserie in Kasteel Daelenbroeck muzikaal af

Accordeoniste Renee Bekkers en violiste Jacobien Rozemond zijn zondag te gast in Herkenbosch.  Afbeelding: Duo Rozemond en Bekkers

Herkenbosch -

Stichting Kasteelconcerten Landgoed Daelenbroeck houdt ook dit concertseizoen een serie van zes kasteelconcerten op Landgoed Daelenbroeck in Herkenbosch. Zondag is het Duo Rozemond en Bekkers te gast.

Na het inhaalconcert van zondag 26 september jl. gaat zondag de reguliere serie van zes concerten van start. Als eersten staan accordeoniste Renee Bekkers en violiste Jacobien Rozemond. Op (inter)nationale podia zijn zij een veelgevraagd duo vanwege hun inspirerend optreden. Zij hebben een mooi repertoire met verrassende muziek samengesteld, onder meer met werken van Piazzolla, Rachmaninov, Ravel en ook van hedendaagse componisten.

Het concert in de kasteelburcht begint zondag om 12.15 uur. Losse kaarten kosten 18 euro, jongeren tot 15 jaar betalen 5 euro. De complete serie van zes concerten gedurende dit concertseizoen kost 90 euro. De volgende data van de concerten zijn 28 november, 19 december, 16 januari, 20 februari en 27 maart.

Aanmelden (verplicht) en kaarten reserveren kan via delouw.wim@planet.nl / tel. 0475-537773; mtgoebbels@hetnet.nl / tel. 0475-532809 of arongen@home.nl / tel. 0475-532575. Bij de toegang wordt een corona-toegangscontrole uitgevoerd. Kijk voor meer info op www.daelenbroeckconcerten.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu