Gestopte tennisster Kiki Bertens is zwanger

Print
Gestopte tennisster Kiki Bertens is zwanger

Kiki Bertens en Demi Schuurs.  Afbeelding: René Bouwman

Kiki Bertens is zwanger. De voormalige toptennisster verwacht in april haar eerste kind. „Grote avonturen beginnen klein”, schreef Bertens op Instagram bij een foto waarop ze samen met haar man Remko de Rijke te zien is.

Bertens en De Rijke, die bijna twee jaar geleden trouwden, hebben op het strand in het zand een hart getekend met daarin de tekst ‘april 2022’. Het bericht eindigt met de hashtag #babyiscoming (baby komt er aan). Bertens kreeg in de reacties direct felicitaties van onder anderen handbalster Tess Wester, atlete Dafne Schippers en het zangduo Suzan & Freek.

Vierde plaats

De 29-jarige Westlandse speelde afgelopen zomer haar laatste partij op de Olympische Spelen in Tokio. Bertens sloot daar een carrière af die haar onder meer tien WTA-titels opleverde. Ze bereikte op de wereldranglijst de vierde plaats.

Bertens zwaaide af op de Spelen, waar ze in het enkelspel in de eerste ronde verloor. In het dubbel strandde ze met Demi Schuurs in de tweede ronde. „Het was geweldig hier te zijn, met Demi en het team. Het was een geweldige week. Ik ben trots op iedereen, trots op mijn loopbaan en het is over nu”, zei Bertens daarna.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee