Genomineerden Venrayse Ondernemersprijzen 2022 bekend

 © QLipp

Venray -

Afgelopen week zijn de genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2022 bekendgemaakt. Anders dan andere jaren zijn deze vier bedrijven niet gekozen door de ondernemersverenigingen, maar konden álle ondernemers in Venray stemmen.

Redactie WijLimburg

Het thema is dit jaar ‘Creatief Ondernemerschap.’ Denk hierbij aan het ontdekken, creëren en optimaal produceren van waarde. Waarde voor de ondernemer zelf, het publiek of klant en de omgeving. Het is volgens de organisatie vaak een manier van ondernemen die net even anders is dan wat anderen doen. Creatief ondernemerschap is ook in actie blijven als omstandigheden ineens veranderen. Juist dan zijn de niet voor de hand liggende oplossingen het best, zo laat de organisatie weten. Met anders denken, bijzondere initiatieven én creatief zijn is het mogelijk een twist te geven aan het bedrijf en alsnog succesvol te zijn.

De genomineerden gaan strijden om de Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs. Beide prijzen worden op donderdag 6 januari uitgereikt in de Schouwburg van Venray.

De genomineerden

* Samen - wijn en bistrobarEigenaren Tim en Jaymie Slui durfden het aan om midden in de coronacrisis om met hun zaak naar een groter pand te verhuizen en een tweede restaurant te openen in het oorspronkelijke pand, onder de naam ‘Coppia – pasta en wijn’.

* Complot Concept StoreKiki Smits biedt sinds 2016 andere ondernemers de gelegenheid om in haar concept store hun eigen producten aan te bieden. Naast het runnen van deze winkel ontwerpt Kiki sieraden. Deze worden inmiddels via agentschappen in 140 winkels te koop aangeboden in binnen- en buitenland. Haar partner Sjors Gommans werkt inmiddels ook fulltime bij de Complot Concept Store.

* Roy Verstappen Metaal - RVMRVM ontwerpt en levert metaalconstructies voor projecten, woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast ontwerpt het bedrijf brandtrappen, stalen hekken en poorten. Voor bedrijven ontwerpt RVM metalen uitbouwen, zoals serres voor horecabedrijven.

* Stage CrewBij Roel Kessels van Stage Crew is het mogelijk om audiovisuele installaties te kopen of te leasen. Hierbij staat de totaalbeleving van het evenement altijd centraal.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal