Ward Verkuylen stapt over van ziekenhuis VieCuri naar sociaal werkbedrijf NLW Groep

Print
Ward Verkuylen stapt over van ziekenhuis VieCuri naar sociaal werkbedrijf NLW Groep

Op de foto v.l.n.r. Paul Sanders, wethouder Peel en Maas,Ward Verkuylen, aankomend directeur NLW, Chantal Nijkerken, wethouder Venray en Roy Bouten, wethouder Horst aan de Maas en voorzitter van het NLW-bestuur.  Afbeelding: NLW

Horst -

Ward Verkuylen is de nieuwe directeur van sociale werkvoorziening voor Venray, Horst aan de Maas en Peel en Maas, de NLW Groep.

Verkuylen volgt Rob Schmitz op, die tot 1 november algemeen directeur ad interim van NLW Groep is. Schmitz zette een nieuwe organisatie op voor de sociale werkvoorziening. Zijn taak zit er nu op.

Ward Verkuylen is op dit moment verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en verkoop bij VieCuri Medisch Centrum met vestigingen in Venlo en Venray. Hij heeft verder ervaring als directeur van de Wezo Groep NV in Zwolle, een organisatie die vergelijkbaar is met de NLW Groep.

Verkuylen heeft de opdracht de interne organisatie van de NLW Groep te versterken en de organisatie te leiden tot stabiele groei.

Bij de NLW Groep werken duizend mensen. Er werken mensen die om allerlei redenen het zelfstandig niet redden op de arbeidsmarkt en daarin ondersteuning nodig hebben. NLW Groep biedt hen onder meer beschut werk aan. Daarnaast werkt NLW Groep in opdracht van bedrijven en andere gemeenten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu