Flexibility Limburg opent nieuwe vestiging in Roermond

Print
Flexibility Limburg opent nieuwe vestiging in Roermond

Afbeelding: ANP XTRA/Roos Koole

Roermond -

Flexibility Limburg gaat uitbreiden. Op 1 november opent het recruitmentbureau in het centrum van Roermond haar tweede vestiging.

De groeiende personeelsvraag van organisaties in Midden- en Noord-Limburg zorgt voor de behoefte aan een nieuwe fysieke plek waar recruiters en kandidaten met elkaar in gesprek kunnen. Flexibility Limburg is sinds 2012 gevestigd op Maastricht-Airport.

Werving en selectie vindt in toenemende mate online plaats vindt. Flexibility Limburg is er echter van overtuigd dat een fysieke ontmoeting en een diepgaand gesprek onmisbaar zijn, legt accountmanager Anouk Hendriks uit. “De meerwaarde van recruiters zit in het persoonlijke contact, doorvragen en kandidaten echt leren kennen.”

De nieuwe vestiging van Flexibility Limburg zit in het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 2 in Roermond. Anouk Hendriks: “We maken nu niet alleen impact in Roermond, maar door de ligging vlak bij uitvalswegen, kunnen we de vestiging ook gebruiken als uitvalsbasis voor Venlo en omgeving.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu