Populaire DJ Oliver Heldens komt naar Music Dome Kerkrade

Print
Populaire DJ Oliver Heldens komt naar Music Dome Kerkrade

DJ Oliver Heldens.   Afbeelding: MDK

Kerkrade -

De Nederlandse deejay Oliver Heldens treedt op zaterdag 4 december op in Music Dome Kerkrade. Dat is woensdag bekendgemaakt.

Heldens is één van de bekendste DJ’s van de wereld en veroverde dit jaar de achtste plaats in de DJ Top 100 van het toonaangevende Britse tijdschrift DJ Mag. Liefhebbers van dancemuziek hebben Heldens al kunnen bewonderen op de grote festivals zoals Tomorrowland en Pinkpop. De DJ is dit najaar voor het eerst sinds lange tijd weer in Limburg te zien.

De organisatie van het evenement ligt in handen van Music Dome en Move To Sound. Ramon Luckers van Music Dome: „We zijn trots dat we een internationale artiest als Oliver Heldens mogen ontvangen in Music Dome. We gaan een unieke show presenteren die zijn weerga niet kent. Music Dome krijgt een nieuw licht- én geluidsysteem.”

De ticketverkoop start op 2 november om 19.00 uur via www.musicdome.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee