Politie met getrokken wapens arresteert Weertenaar in Rotterdam bij vermoedelijke dopedeal

Print
Politie met getrokken wapens arresteert Weertenaar in Rotterdam bij vermoedelijke dopedeal

Afbeelding: ANP

Rotterdam / Weert -

Een 23-jarige Weertenaar is in Rotterdam met getrokken wapens door de politie opgepakt. Hij zit met twee mannen van 24 jaar nog vast. Ook zijn een vuurwapen en een tas vol drugs in beslag genomen.

Een agent zag dinsdagavond zes mannen rond twee auto’s op een parkeerplaats aan de Koningslaan staan die mogelijk bezig waren met een dopedeal. Voor zijn eigen veiligheid en omdat hij niet goed kon zien wat er gebeurde, heeft hij collega’s opgeroepen. Nadat extra assistentie was gearriveerd, zijn agenten op de voertuigen afgelopen om de mannen te controleren. Toen in een van de auto’s een vuurwapen werd gevonden, heeft de politie de wapens getrokken en aanhoudingen verricht.

Van de zes verdachten zitten de Weertenaar en de twee 24-jarige mannen (een Rotterdammer en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats) nog vast om te worden gehoord, zo heeft de politie woensdagochtend laten weten. Ook is een boodschappentas in een van de voertuigen gevonden met mogelijk verdovende middelen. De inhoud van de tas en het vuurwapen worden door de politie nog onderzocht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu