Inner Wheel Roermond verrast stichting Family Care Limburg met cheque

Print
Inner Wheel Roermond verrast stichting Family Care Limburg met cheque

De cheque werd onlangs overhandigd.  Afbeelding: Inner Wheel Roermond

De stichting Family Care Limburg is onlangs verrast met een cheque van 6000 euro. Het bedrag is het afgelopen coronajaar bijeengebracht door de leden van Inner Wheel Roermond.

De stichting Family Care Limburg heeft als doel minderbedeelde kinderen van 0 tot 13 jaar en hun moeder een beter bestaansrecht te geven. Alleen al in Midden Limburg zijn er duizenden kinderen die vaak geen ontbijt, verjaardagfeestje of sinterklaascadeautjes krijgen. Het gaat om kinderen die veelal de dupe zijn van echtscheiding, huiselijk geweld, drugs- en alcoholgebruik en beneden de armoedegrens leven. „In de coronatijd hadden deze huishoudens het vaak extra moeilijk. Vandaar dat wij graag in actie zijn gekomen om deze stichting te steunen”, aldus een van de initiatiefneemsters van Inner Wheel Roermond.

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Family Care heeft de commissie community service van Inner Wheel het afgelopen coronajaar op verschillende manieren actie ondernomen, zowel live als online. Tijdens de sinterklaasperiode hebben de leden bijvoorbeeld samen met de stichting Family Care geholpen met de verkoop van amandelstaven aan bedrijven, familie en vrienden en in de periode daarna werd er voor het goede doel gewandeld, gekookt, een online bingo georganiseerd en tot werd er een zomerborrel gehouden. Al deze activiteiten brachten samen liefst 6000 op. De cheque werd onlangs overhandigd aan een afvaardiging van Family Care Limburg, die de geste zeer kon waarderen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu