Mirsad Mujanovic nieuwe trainer EHC en Paul Meulenberg technisch manager

Print
Mirsad Mujanovic nieuwe trainer EHC en Paul Meulenberg technisch manager

Archiefbeeld EHC  Afbeelding: Luc Lodder

EHC/Heuts heeft een opvolger gevonden voor de op non-actief gezette trainer Paul Meulenberg . De 42 jarige oud-speler Mirsad Mujanovic neemt per direct de technische leiding op zich van de hekkensluiter van de hoofdklasse.

Mujanovic komt over van Sus Herzogenrath. Afgelopen dinsdag leidde hij al de eerste training in Hoensbroek. Meulenberg keert bij EHC terug als technisch manager. Het is de uitkomst van een proces dat op 6 oktober startte toen de complete staf van EHC telefonisch door voorzitter Ben Vlieger werd bedankt voor bewezen diensten.

Uit de brand helpen

Meulenberg, assistent Fred Theunissen en leider Sander Berns werden allen ontheven van hun taken. Hans van Tussenbroek werd toen bereid gevonden om als interim in te stappen. Die gaf meteen aan de club uit de brand te helpen en te hopen op een snelle, definitieve oplossing, zodat hij weer van het toneel kon verdwijnen.

Het EHC-bestuur kwam uiteindelijk uit bij oud-aanvaller Mujanovic. Met het aantrekken van Mujanovic komt voor Van Tussenbroek een einde aan zijn kortstondige verblijf bij de hoofdklasser. Het duo Mujanovic-Meulenberg debuteert komende zondag in Hoensbroek als het hooggeplaatste Halsteren op bezoek komt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu