Sportgala Venlo terug in andere opzet met alleen waarderingsprijzen

Print
Sportgala Venlo terug in andere opzet met alleen waarderingsprijzen
Venlo -

Het Venlose sportgala keert na twee jaar terug in een aangepaste opzet. In plaats van de reguliere sportprijzen worden waarderingsprijzen uitgereikt.

De organisatie van het gala vindt dat er in 2020 en 2021 door corona geen sprake is geweest van een gelijk en eerlijk speelveld. In sommige sporttakken is de competitie aangepast, in andere zelfs volledig stilgelegd. Daarom worden dit jaar geen sporters en teams genomineerd en is het niet mogelijk om te stemmen.

Het thema is ‘sportieve uitdaging’ en verwijst naar de moeilijke omstandigheden waarin sporters, teams, coaches en verenigingen hebben moeten presteren. Het programma wordt een combinatie van het uitreiken van prijsuitreikingen, talkshows en sport-entertainment.

Het Venlo.fit Sportgala vindt plaats in de Maaspoort en begint om 20.00 uur. Tickets à 7,50 euro zijn vanaf 1 november verkrijgbaar op www.maaspoort.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu