Keuzeconcept: het perfecte kerstpakket voor je hardwerkend personeel

Print
Keuzeconcept: het perfecte kerstpakket voor je hardwerkend personeel

De zomer is duidelijk voorbij en de eerste herfstdagen zijn alweer achter de rug. Dit betekent dat vele organisaties zich voorbereiden op het bedanken van de werknemers voor de inzet van het afgelopen jaar. Vandaar dat wij al een artikel wijden aan de altijd leuke kerstpakketten.

Door de corona pandemie is dit een jaar als geen ander en is het een flinke uitdaging om al je personeel te voorzien van een kerstpakket. Helaas nemen de besmettingen wederom toe, ondanks dat er flink wordt in gezet op de QR pas. Tevens heeft de media ook weer berichten verspreid waarin wordt aangegeven dat er wellicht nieuwe extra maatregelen worden toegepast. Dit resulteert er wederom in dat de ondernemers aan het eind van het jaar met de mogelijke scenario’s rekening dienen te houden.

Kerstpakketten zijn altijd populair. Maar ze stellen niet elke medewerker tevreden. Je hebt vast wel eens van je collega‘s gehoord dat ze niet helemaal blij zijn met je kerstpakket. Of je ervoer na het uitreiken van de kerstpakketten ruilhandel tussen collega’s. Traditionele kerstmanden zijn al lang erg populair, maar vaak eindigen toch een aantal cadeaus in de prullenmand. Dit is jammer. Helaas kun je nooit iedereen tevreden stellen met jouw keuze aan kerstcadeaus… Of toch wel?

Kerst ten tijde van de coronapandemie
Als werkgever wil je je personeel bedanken en motiveren. En je personeel wil dat ook natuurlijk. Je kunt je kersttraditie op je werk zeker niet opgeven. Je medewerkers hebben ongelooflijk hard gewerkt in een pandemie tijdperk dat moeilijker was dan ooit. En ze verdienen het zeker dat hun prestaties erkend worden.

Hoe je kerst ook op je werk viert, de kersttraditie binnen je organisatie is een manier om medewerkers een welverdiende steun in rug te geven. Ze kijken er zeker naar uit.

Het is goed mogelijk dat de werknemer een tijdje thuis moest werken. Thuiswerken vergroot een grote behoefte aan persoonlijk contact. Velen merken ook dat ze minder betrokken zijn bij hun werk of organisatie als ze voor een langere tijd weg zijn. Het teken van dankbaarheid van de baas is precies wat je onverschrokken team nodig heeft.

De productiviteit van medewerkers neemt toe als ze het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden op het werk. Dat is ook logisch. Wanneer je inspanningen gezien en gewaardeerd worden, zal je dat motiveren om door te gaan. Vergeet dus zeker dit jaar niet om iets van kerstcadeaus of kerstkaarten aan het personeel te schenken.

Laat je medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen
Laat je personeel zelf kerstpakketten online. bestellen door middel van het keuzeconcept! Deze kerstpakketten bevatten het perfecte cadeau voor de ontvanger. Hoe? Medewerkers kunnen hun eigen pakketten samenstellen. Het is belangrijk om precies te krijgen wat iedereen wil tijdens Kerstmis, vooral in deze tijd van financiële en persoonlijke uitdagingen. Collega‘s kunnen er nu voor kiezen om de etenswaren en non-food artikelen die ze echt nodig hebben te verpakken. Ze geven misschien de voorkeur aan items om familie en vrienden te ondersteunen die het moeilijk hebben gehad. Anderen vinden het misschien leuk om deze kerst wat op te vrolijken. Waar je waardevolle medewerkers ook blij van worden, zij krijgen deze kerst dé pakketten die ze echt nodig hebben.

Door een uniek keuzeconcept kunnen medewerkers inloggen met een persoonlijke code. Kies vervolgens, op basis van je budget, een geschenk dat jou deze kerst gelukkig zal maken. Het budget is verborgen door punten. Je medewerkers zien dus niet hoeveel geld er besteed wordt. De webwinkel die wordt ontworpen voor jou en je team, biedt een breed scala aan keuze. Denk aan eten, drinken, non-food artikelen, uitstapjes en donaties aan goede doelen.

Wat zijn de meningen over dit keuzeconcept?
Medewerkers van Kerstpakkettenidee leggen uit hoe het werkt. „We hebben speciaal voor jouw bedrijf een webwinkel gemaakt. Met de kleuren en logo‘s van je bedrijf op de webwinkel, weten je collega’s al snel dat deze winkel speciaal voor hen is gemaakt. Je kunt je online omgeving nog persoonlijker maken door je eigen welkomsttekst toe te laten voegen.

Volgens medewerkers van Kerstpakketidee en Kerstpakket Online groeien deze zelfgekozen pakketten snel. ‘’De reacties op eigen keuzeconcept waren overweldigend enthousiast. Werkgevers weten dat ze hun werknemers het perfecte cadeau geven. En medewerkers krijgen precies wat ze willen met kerst„, aldus een medewerker van Kerstpakket Online.

Het is een geweldige manier om kerstpakketten uit te delen en je medewerkers te bedanken. Zowel traditionele kerstpakketten als kerstpakketten naar eigen keuzen staan garant voor een vrolijk gezicht. De pandemie heeft echter voor veel veranderingen gezorgd in de kerstpakkettenbranche. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van kerstpakketten.

Kerstvieringen zijn een onmisbare traditie
Het maakt niet uit hoeveel je werk is gekleed in de kerstsfeer, deze traditie is een essentieel compliment voor je personeel. Kerstborrels op het werk zijn helaas ingewikkeld nu, omdat mensen niet samen mogen komen. Misschien heb je dit jaar ook niet genoeg budget om je dankbaarheid te uiten met kerstpakketten. Maar dat betekent zeker niet dat je je medewerkers kerstmis moet laten missen. Met een beetje creativiteit organiseer je een originele en waardevolle kerst voor je personeel. Zeker dit jaar verdienen zij een cadeau of een ander teken van persoonlijke waardering.

Wil je meer weten over de fiscale voordelen die mogelijk zijn bij het afnemen van kerstpakketten? Lees hier dan meer over op: Kerstpakketwebshop.nl.