Aangeboden door Gemeente Voerendaal

Informatieavond zonnepanelen in Voerendaal

Als particuliere woningeigenaar en bewoner van een koophuis wilt u uw huis het liefst zo energiezuinig mogelijk maken. Want dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. En daarom wilt u misschien ook duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Via onze gemeente financiert u uw zonnepanelen d.m.v. een lening met maar 1,5% rente terwijl u direct energiebesparing van enkele honderden euro’s per jaar profiteert.

Gemeente Voerendaal

Zonnepanelenproject ParkstadWilt u profiteren van zonne-energie en bent u benieuwd naar de mogelijkheid van zonnepanelen op uw dak? Via het Zonnepanelenproject Parkstad, het project in samenwerking met uw gemeente, wordt het hele traject van begin tot eind voor u geregeld. Zo kunt u direct profiteren van een energiebesparing en de investering in zonnepanelen over 15 jaar verspreiden. Een ander bijkomend voordeel is dat u op deze manier minder last heeft van de alsmaar stijgende energieprijzen.

Alles wordt voor u geregeldServiceprovider Volta Limburg voert alle werkzaamheden namens onze gemeente uit: u krijgt één aanspreekpunt voor al uw vragen. Als uw dak geschikt is ontvangt u vrijblijvend een offerte. Volta Limburg realiseert vervolgens ook de installatie van de zonnepanelen. U krijgt 15 jaar garantie op de zonnepanelen en ook onderhoud wordt geregeld.

Wie kan meedoen?Iedereen kan deelnemen: woningeigenaren (ook met een smalle beurs), bedrijven en verenigingen. Ook huurders kunnen meedoen, als zij vooraf toestemming krijgen van de eigenaar van de woning.

Kom naar de gratis infoavondOm u meer informatie te kunnen geven over het zonnepanelenproject in onze gemeente en wat het voor u betekent, organiseren wij samen met Volta Limburg op diverse data een infoavond. Deze is op 23 november van 19.00-20.00 uur in het Kunderhoes, Hogeweg 74 in Voerendaal.

Programma

De werking van zonnepanelen

• Het offertetraject• Het contract met uw gemeente• De financieringsmogelijkheden• De technische schouw• De installatie• Informatie over de btw-teruggave• Monitoring en garantie

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.voltalimburg.nl/zonnepanelenparkstad. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van een bevestiging via de mail.