Irene Moors stopt met De TV Kantine: ‘Het is mooi geweest’

Print
Irene Moors stopt met De TV Kantine: ‘Het is mooi geweest’

Afbeelding: ANP/HH

Irene Moors stopt na twaalf seizoenen met De TV Kantine. De presentatrice vindt ’het mooi geweest’, kondigde ze donderdag aan in RTL Boulevard. Carlo Boszhard gaat zonder haar verder met het succesvolle RTL 4-programma.

„Het is niet het einde van De TV Kantine, alleen voor mij is het gewoon mooi geweest”, legde Irene Moors uit. En ook haar jarenlange samenwerking met Carlo Boszhard is nog niet ten einde. „Nee hoezo? Wij houden elkaar sowieso nog vast en het is zeker niet het einde van Carlo & Irene. Die pruiken en die dingetjes, nou, daar ben ik niet klaar mee, maar het hoeft van mij niet meer.”

Carlo Boszhard, die ook te gast was in de show, stelde dat er gewerkt wordt aan een nieuw tv-format voor het duo. De TV Kantine is al sinds 2009 op televisie. Het programma, waarin BN’ers gepersifleerd worden, trekt nog altijd meer dan een miljoen kijkers. In 2010 won de show de Gouden Televizier-Ring.

De laatste seizoenen gaven Carlo en Irene al meer ruimte aan andere BN’ers die goed kunnen persifleren, zoals Elise Schaap en Chantal Janzen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee