Voedselhulp Westelijke Mijnstreek van start met jaarlijkse actie cadeaukaarten Nationale Postcode Loterij

Print
Voedselhulp Westelijke Mijnstreek van start met jaarlijkse actie cadeaukaarten Nationale Postcode Loterij

De kaart waar het om draait.  Afbeelding: Albert Heijn

Stein -

Voedselhulp Westelijke Mijnstreek is wederom gestart met het inzamelen van de cadeaukaarten van de Nationale Postcode Loterij.

De cadeaukaart valt ieder jaar in november bij deelnemers in de bus. Ze kunnen worden ingeleverd bij Albert Heijn, maar mensen die ze niet gebruiken kunnen ze (geactiveerd) afgeven bij het vrijwilligersinitiatief. Van de ingezamelde kaarten worden pakketten samengesteld voor mensen die zijn aangesloten bij de Voedselbank.

Inzamelpunten

De kaarten kunnen in Beek worden ingeleverd bij Sjeunkes Kinderschoenen (Marktstaat 7), Bakkerij Martens (Burgemeester Janssenstraat 36) en bij Albert Heijn in Makado waar de initiatiefnemers vanaf 11 november ook zelf aanwezig zullen zijn.

In Stein zijn kaarten ook af te geven bij Primera (Winkelcentrum), Buurtcentrum Nieuwdorp (Bergenkenstraat 1), Yvonne en Hein Coumans (Woeringenstraat 91) en Paul Jaspar (Woeringenstraat 60), in Geleen bij Toko Bopp (Annastraat 14) en cafetaria Corvers (Rijksweg Noord 24) en in Urmond bij Hoeve Elisabeth aan de Molenweg Zuid 77.

Lees ook: Zeg het maar… Hein Coumans bracht met zijn actie Voedselhulp Westelijke Mijnstreek ruim 4500 artikelen naar de Voedselbank

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu