Heerlense senioren op foto’s voor campagne Gelukkig ouder worden in Heerlen

 © gemeente Heerlen

Heerlen -

Geluksmomenten van Heerlense 55-plussers staan centraal op een serie portretten die de komende weken zijn te zien op verschillende plekken in de stad. Daarnaast is er een speciaal filmprogramma rondom ouderen in Quatro Cinema.

Redactie

Voor de campagne zijn senioren uit Heerlen geportretteerd. Op de binnenlocaties van Parc Imstenrade, Schunck-bibliotheken, Meander en Sevagram waar de portretten hangen, stelt de gemeente aan 55-plussers de vraag wat hun gelukkig maakt.

Startsein

De Heerlense wethouder Adriane Keulen (Ouderenbeleid, OPH) gaf vrijdag het startsein voor de campagne Gelukkig ouder worden in Heerlen, die loopt tot en met 1 december. Naderhand bekijkt de gemeente of het ouderenbeleid met de inbreng van de ondervraagde 55-plussers kan worden aangevuld.

Lees ook: Gemeente Heerlen gaat meer ouderen thuis opzoeken

Quatro Cinema vertoont tijdens de campagne op dinsdagmiddagen vanaf 14.00 films waarin ouderen centraal staan. Op het programma staan onder meer Les plus belles années d’une vie en SuperNova. De entree bedraagt 5,50, inclusief een gratis drankje voor de senioren.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal