DoubleTree by Hilton Sittard opent in december ’21 haar deuren

DoubleTree by Hilton Sittard opent in december ’21 haar deuren

Afbeelding: Black Label Hotels

In december zal het eerste DoubleTree by Hilton buiten de Randstad haar deuren openen. Er wordt hard gewerkt aan de afrondende fase van het bouwtraject en eind 2021 zal het viersterrenhotel, gevestigd in het voormalig Bisschoppelijk College in het centrum van Sittard, haar eerste gasten ontvangen.

Medio december 2021 opent het eerste DoubleTree by Hilton hotel buiten de Randstad. Dit viersterrenhotel is gevestigd in het centrum van Sittard, kort nabij het zakelijk district en midden in de Euregio. De locatie in combinatie met de vele bedrijventerreinen was voor Hilton reden genoeg om met trots aan te kondigen dat het netwerk vergroot zou worden met een DoubleTree hotel in Sittard. Verschillende grote steden als Maastricht, Aachen en Düsseldorf liggen op korte afstand van het hotel, maar ook vanaf Maastricht Aachen Airport en de A2 is het DoubleTree by Hilton Sittard goed bereikbaar.

Een brand als DoubleTree by Hilton geeft de stad Sittard een impuls dankzij het aantrekken van nieuwe gasten. Dat vergroot het aandeel corporate business en leidt tot extra inkomsten voor de lokale economie. Ook op het gebied van werkgelegenheid biedt het DoubleTree by Hilton mooie kansen. Door het internationale karakter van de brand zijn er veel mogelijkheden en wordt interne groei gestimuleerd. “Wij zijn dan ook trots om één van de 560 DoubleTree by Hiltons te mogen exploiteren”, aldus Daniëlle Jongenburger, General Manager van de nieuwe vestiging in Sittard.

“Op dit moment begint het hotel vorm te krijgen en zitten we in de afrondende bouwfase om over een paar weken onze eerste gasten te mogen verwelkomen. De combinatie van de authentieke elementen van het pand met het eigentijdse design én de laatste technologische ontwikkelingen, maken dat we de ideale uitvalsbasis zijn voor zowel de corporate als de leisure gast. De verschillende kamertypes, variërend van standaard- tot duplexkamers en suites, sluiten bovendien naadloos aan op de behoeften van de shortstay- én de longstaygasten.”

Een drankje drinken in Bar Bisco – die zich bevindt in de voormalige kapel van het Bisschoppelijk College – of een culinair diner in Restaurant The College, het DoubleTree by Hilton Sittard biedt verschillende mogelijkheden. Kom gerust eens binnen voor een kop koffie zodat we de opties op maat met u kunnen bespreken. U kunt ook contact met ons opnemen via sales@blacklabelhotels.nl.

https://www.hilton.com/en/hotels/mstsidi-doubletree-sittard/

DoubleTree by Hilton Sittard opent in december ’21 haar deuren