Kerstmarkt Offenbeek geannuleerd vanwege onzekerheid over coronamaatregelen

Kerstmarkt Offenbeek geannuleerd vanwege onzekerheid over coronamaatregelen

Afbeelding: Kernoverleg Veur Óffebek

Offenbeek -

De werkgroep van de stichting Kernoverleg Veur Óffebek heeft besloten om de kerstmarkt van zaterdag 11 december en zondag 12 december te annuleren.

„Na de noodgedwongen afgelasting van de kerstmarkt in 2020 is de werkgroep zeker niet bij de pakken neer gaan zitten. Al vanaf de zomer werd er druk gepland, geregeld en vergaderd om dit jaar wel weer een bruisende kerstmarkt te kunnen neerzetten.

Lees ook: Wat wordt vrijdag de volgende lastige boodschap van Rutte en De Jonge

Ons uitgangspunt hierbij was dat we de kerstmarkt op een veilige en verantwoorde manier wilden realiseren, passend bij de doelstellingen van Kernoverleg Veur Óffebek: versterking van de leefbaarheid en het saamhorigheidsgevoel. Gaandeweg werd echter steeds duidelijker dat het ook dit jaar weer erg moeilijk zou worden om alle activiteiten die voor 11 en 12 december op het programma stonden onder deze voorwaarden te realiseren.

Op 5 november hebben we daarom als werkgroep helaas moeten besluiten dat het, gezien de huidige omstandigheden en de onzekerheid met betrekking tot de geldende regelgeving in december, verstandiger is om de kerstmarkt ook dit jaar te annuleren”, valt er te lezen op de Facebookpagina van de stichting.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu