Dit jaar nog profiteren van lage bijtelling!

Print
Dit jaar nog profiteren van lage bijtelling!

Vrijdag 12 en zaterdag 13 november hebben wij het Welling Electric Event aan de Breukerweg 174-176 te Heerlen. U kunt zich dan laten informeren over de voordelen van het elektrisch rijden en zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden!

Wij hebben van vrijwel alle merken – Hyundai, Peugeot, Mazda, Suzuki en Mitsubishi – nog verschillende elektrische (en hybride) voorraadauto’s beschikbaar, zodat u zowel particulier als zakelijke klant snel kunt overstappen. Daarnaast kunnen zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van de lage bijtelling van 12%.

Dit jaar nog profiteren van lage bijtelling!

Tijdens het event informeren wij u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden van elektrisch rijden! Ook geven wij graag toelichting op de financiële keuzes van bijvoorbeeld aanschaf, zakelijke lease of private lease.

Maar het allermooiste is natuurlijk om tijdens het Welling Electric Event zelf het elektrisch rijden te ervaren in een van de vele elektrische demo’s, zoals de Hyundai Kona Electric, de Peugeot e-208 of de Mazda MX-30.

Zien wij u het weekend van 12 en 13 november? Een afspraak maken is niet nodig. Alvast tot ziens op de Breukerweg in Heerlen! Heeft u vragen? Wij zijn ook goed bereikbaar via klantencontact@wellingautobedrijven.nl

Dit jaar nog profiteren van lage bijtelling!