Heeft jouw bedrijf slimme en schone logistieke oplossingen?

Print
Heeft jouw bedrijf slimme en schone logistieke oplossingen?

Biedt jouw bedrijf oplossingen die kunnen leiden tot minder en schoner gereden kilometers voor logistieke bedrijven actief in goederenvervoer, stedelijke distributie, bouwlogistiek of servicelogistiek? En wil je jouw aanbod nog doelgroepgerichter onder de aandacht brengen? Meld je dan aan voor onze digitale bijeenkomst over het online platform MobiMarkt voor logistiek op donderdag 25 november a.s.

Op donderdag 25 november tussen 15.30 en 17.00 uur organiseren wij een digitale bijeenkomst voor aanbieders van producten en diensten voor efficiënt en duurzaam (logistiek) transport. Wij nodigen je in deze bijeenkomst uit deel te nemen aan een nieuw online platform, MobiMarkt waarop jij je aanbod doelgroepgericht kunt presenteren aan in ieder geval 59 logistieke partners via de website LogistiekBereikbaar.nl, onderdeel van Zuid-Limburg Bereikbaar. Het is daarmee een soort ‘etalage’ voor je product of dienst, waarnaar Zuid-Limburg Bereikbaar verwijst bij werkgevers met wie we in partnership werken aan duurzamer vervoer. Tijdens de bijeenkomst vertellen we je alles wat je moet weten over de mogelijkheden die de MobiMarkt jou biedt, hoe je gratis jouw propositie kunt aanleveren en wat de planning tot aan oplevering per 1 januari 2022 (livegang) is.

Informatie en inspiratie

Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar wil met het online platform MobiMarkt bedrijven van binnen en buiten het eigen netwerk informeren, inspireren, enthousiasmeren en stimuleren om te komen tot minder en schoner gereden kilometers met producten of diensten die hier positief aan kunnen bijdragen. Vanaf januari 2022 komt er ook een MobiMarkt op de website www.logistiekbereikbaar.nl

We zien producten en diensten voor ons binnen de volgende categorieën:

- Slimme en schone logistieke oplossingen (zoals bijvoorbeeld fietskoeriers)
- Logistieke hubs
- Aanbieders van zero emissie vrachtvervoer
- Aanbieders van elektrische voertuigen en laadinfra voor de logistieke sectors
- Platformen voor rail en barge en intermodale dienstverleners
- Aanbieders duurzame biobrandstoffen
- Platformen voor pakket-, palletdistributie en containervervoer
- Overige zoals afval inzamelaars verzekeraars en banken.

ZLB heeft in juni 2021 het online platform MobiMarkt (link naar voorbeeld) gelanceerd op de website www.zuidlimburgbereikbaar.nl voor de thema’s slim reizen en hybride werken.

Aanmelden voor de digitale bijeenkomst kan via deze link.

Heb je vooraf vragen? Neem dan contact met : Laura Gorissen via: laura.gorissen@zuid-limburg-bereikbaar.nl.