Bibliotheek Maas en Peel organiseert webinar ‘Een leven lang leren’

Bibliotheek Maas en Peel organiseert webinar ‘Een leven lang leren’

Afbeelding: ING Image

Regio -

Bibliotheek Maas en Peel organiseert dinsdag 23 november van van 10.00 uur tot 12.00 uur de online netwerkbijeenkomst ‘Een leven lang leren’ voor werkzoekenden.

In dit webinar praten Peter Smit, domeinhouder Leven Lang Ontwikkelen bij UWV en Inge van Dongen, directeur van bibliotheek Maas en Peel over nut en noodzaak van een leven lang leren. Werkzoekenden en professionals gaan met elkaar in gesprek over het hoe en waarom van je blijven ontwikkelen.

Waarom?

Digitalisering, technologische en andere ontwikkelingen leiden tot grote veranderingen in de samenleving. Ook de coronacrisis vraagt van er op een andere manier, veelal digitaal, gewerkt wordt. Peter Smit en Inge van Dongen vertellen tijdens het webinar wat het UWV en de Bibliotheek Maas en Peel kunnen betekenen op het gebied van leren en ontwikkelen. En wat dat betekent voor de mensen op de arbeidsmarkt.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Jannine van der Naald. De deelnemers ontvangen één dag voor het webinar via de mail een uitnodiging voor deelname in Teams.

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekmaasenpeel.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu