Fanfare Kessel en harmonie Panningen opnieuw samen op het podium met themaconcert

Print
Fanfare Kessel en harmonie Panningen opnieuw samen op het podium met themaconcert

De eerste uitvoering is in Panningen.  Afbeelding: Harmonie Concordia

Panningen / Kessel -

Fanfare Maasoever uit Kessel en harmonie Concordia uit Panningen slaan opnieuw de handen ineen met een themaconcert. Ditmaal wordt de klok terug gedraaid onder het motto ‘Herinnert u zich deze nog?’.

De eerste uitvoering is op zaterdag 27 november in Panningen. Beide muziekverenigingen werkten in 2019 al samen met de TOP2000 concerten. Ditmaal hebben ze een repertoire van evergreens samengesteld uit verschillende genres, van ‘Ich bin wie du’ tot ‘Thriller’ van Michael Jackson en ‘In the Mood’ van Glenn Miller. Zangeres Sandra Korsten vertolkt onder meer ‘De Zee’ van Trijntje Oosterhuis. De slagwerkgroep van Concordia uit Panningen opent het concert.

De fanfare, onderdeel van Muziekvereniging Kessel, en harmonie zetten samen meer dan vijftig muzikanten op het podium van DOK6 in Panningen.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar via de website van het theater. Op zondag 2 januari volgt de tweede editie in Kessel of Kessel Eik.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee