Kings of Leon treden 7 juli 2022, dag voor Bospop, op in Weert

Print
Kings of Leon treden 7 juli 2022, dag voor Bospop, op in Weert

Kings of Leon, hier in 2017 tijdens Pinkpop in Landgraaf.  Afbeelding: Harry Heuts

Weert -

De Amerikaanse band Kings of Leon treedt donderdag 7 juli, op de vooravond van het Bospopfestival, op in Weert. Het concert is geen onderdeel van het festival, maar wordt door Mojo als losstaand concert gepresenteerd.

Het wordt de eerste Nederlandse show van de band sinds deze vier jaar geleden headliner was op Pinkpop. Afgelopen maart bracht Kings of Leon het achtste album When you see yourself uit. Sinds zijn debuut in 2003 heeft de populaire band acht albums uitgebracht en meer dan 21 miljoen albums en 40 miljoen singles wereldwijd verkocht.

De veertigste editie van Bospop start 8 juli en duurt tot en met 10 juli. Tot nu toe staan artiesten zoals Lionel Richie, Sting, Kensington, Melissa Etheridge, Sinéad O’Connor, Passenger, Beth Hart en Juanes op het programma.

Lees ook: Pinkpop serveert in 2022 een menu voor de muzikale omnivoor: grote stadion-acts, mainstream met een enkele frisse verrassing

Vanwege het Kings of Leon-concert opent de Bospop-camping nu de deuren een dag eerder, op woensdag 6 juli.

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag om 10 uur via Ticketmaster.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee