Nooit meer netwerken

Print
Nooit meer netwerken

Afbeelding: BLB is dé oplossing voor ondernemers die een hekel hebben aan netwerken.

Geen zin, geen tijd of geen idee hoe. Je wéét dat je als ondernemer actief moet netwerken, toch komt het er maar niet van. Gelukkig is daar een oplossing voor: Business Link Builders (BLB) zorgt ervoor dat je in één klap dat felbegeerde netwerk krijgt waar je aan de lopende band leads uit haalt. Als bonus mag je ook nog eens gebruik maken van geweldige werk- en vergaderruimtes in hartje Maastricht. Vijf redenen waarom je meteen lid zou moeten worden.

1. Het biedt kansen
Eén van de grootste voordelen van een goed netwerk zijn de zakelijke kansen die het biedt. Kansen worden meestal eerst gedeeld binnen eigen ondernemersnetwerken, vaak voordat ze überhaupt naar buiten komen. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten, projecten, fusies, personeel of nieuwe klanten. BLB is gelinkt aan tal van organisaties, branches en ondernemersverenigingen. Dat betekent: volop kansen, leads en opdrachten gegarandeerd.

2. Het vergroot je zichtbaarheid
Zichtbaar en vindbaar zijn is essentieel voor je bedrijf. Een van de voordelen van netwerken is dat je beter zichtbaar wordt voor de juiste mensen. BLB doet daar nog een schepje bovenop: nieuwe members worden persoonlijk geïntroduceerd bij de BLB-community én tijdens hun eerste jaar membership ondersteund met een marketingcampagne om beter in beeld komen bij potentiële klanten.

3. Het is een bron van informatie
Als ondernemer wil je natuurlijk op de hoogte blijven van wat er speelt in jouw branche en vakgebied, maar vaak is het ook heel verfrissend om daarbuiten te kijken. Het BLB-netwerk geeft toegang tot nieuwe, waardevolle informatie en is een bron van nieuwe perspectieven en ideeën. Members uit allerlei vakgebieden wisselen op een laagdrempelige manier contacten, ervaringen en kennis uit. De lijnen zijn kort, de expertise groot.

4. Je krijgt snel, waardevol advies
Zakelijke issues bespreken met andere ondernemers opent deuren naar oplossingen en ideeën. In veel gevallen kun je waardevol zakelijk advies halen uit het eigen BLB-netwerk. Snel financieel advies, een juridische check of een projectteam samenstellen? Nieuwe inzichten door te sparren met andere members? Allemaal inclusief bij BLB. Daarnaast heb je als member toegang tot business services op specifieke gebieden als startersbegeleiding, begeleiding van bedrijfsaankoop en -verkoop, herstructurering, business development en projectmanagement. Ondernemers die over de grens zaken (willen) doen, krijgen advies bij de Euregionale Desk van BLB.

5. Je geniet van een inspirerende omgeving
Naast linken, adviseren en informeren, bouwt BLB in praktische zin mee aan je business. De flexibele werk- en vergaderruimtes van het sfeervolle stadspand in het centrum van Maastricht zijn elke dag beschikbaar om te werken, te vergaderen of te meeten met klanten. Regelmatig zijn er interessante bijeenkomsten voor members, zoals borrels, lezingen en netwerkavonden. De BLB-ruimtes (120 m² in totaal) zijn ook beschikbaar als evenementenlocatie voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen en private diners.

Nooit meer netwerken

Meer weten?
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met rondleiding.
+31 (0)6-48157309 (Erik Stroink) | +31 (0)6-22405304 (Carla Leliveld) | info@businesslinkbuilders.nl
www.businesslinkbuilders.nl