Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Denk mee over een aardgasvrije toekomst voor Gulpen-Wittem

Waar liggen de kansen om in 2050 aardgasvrij te zijn? Wat kan de gemeente hierin voor u betekenen? Hoe kunt u bijvoorbeeld met een warmtepomp (gedeeltelijk) van het gas af komen? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens een online informatiebijeenkomst op dinsdag 30 november van 19.30 tot 21.00 uur.

Gemeente Gulpen-Wittem

Energie en warmte: het zijn thema’s die veel aandacht vragen. We kunnen er niet meer omheen. Het moet milieuvriendelijker en duurzamer als we onze leefomgeving gezond en vitaal willen houden. Ook voor de volgende generaties.

De gemeente heeft onderzocht welke oplossingen het beste passen bij bestaande woningen en gebouwen. Denk hierbij aan een elektrische of hybride warmtepomp. Maar eerst willen we ú graag informeren en betrekken. Hoe kun je met een warmtepomp (gedeeltelijk) van het gas af komen? En hoe kun je efficiënt aan de slag met isolatie? Wat kan de gemeente hierin voor u betekenen? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod.

Doet en denkt u met ons mee?Wij nodigen u graag uit voor een online informatiebijeenkomst op dinsdag 30 november van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de informatieavond vertellen we meer over de warmtetransitie in Gulpen-Wittem en over welke initiatieven er al zijn. Ook kunt u vragen en opmerkingen delen in de chat.

Meld u aan voor onze digitale informatiebijeenkomstOm deel te nemen, moet u zich vooraf aanmelden. Heeft u problemen met uw aanmelding? Neem dan contact op met Jeroen Keers van DrivenByValues via telefoon: 06 11 62 80 91 of e-mail: j.keers@d-bv.nl

Programma:19.25 – 19.30 uur (digitale) Inloop19.30 – 19.40 uur Welkomstwoord19.40 – 20.50 uur Presentatie20.50 – 21.00 uur Afsluiting

Verhinderd?Bent 30 november verhinderd? Geen nood. De dag na de bijeenkomst staat de presentatie op www.gulpen-wittem.nl.