Tijdloos, Deens design: keukenfabrikant Kvik opent winkel in Maastricht

Print
Tijdloos, Deens design: keukenfabrikant Kvik opent winkel in Maastricht

OMBRA green van Kvik 

Interieurliefhebbers opgelet: de Deense keukenfabrikant Kvik opent haar allereerste designwinkel in omgeving Maastricht. Het merk staat bekend om de tijdloze en duurzame ontwerpen die luxe uitstralen én comfortabel zijn. De gloednieuwe winkel bevindt zich in de Beatrixhaven en wordt geleid door het Limburgse koppel Robert (57) en Anita Winkens (51). Om de opening te vieren ontvangen alle klanten tijdelijk 20 procent korting op het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

Kvik Maastricht is de zevenentwintigste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan. Het concept zal volgens franchisenemers Robert en Anita goed aanslaan bij de Maastrichtenaren. “De tijdloze Deense designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden. Daarnaast heeft het bedrijf een duidelijke duurzaamheidsagenda en produceren ze sinds begin dit jaar CO2-positief.”

“De tijdloze Deense designs passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden”

Kvik is continue bezig met innoveren, op het gebied van design maar ook op duurzaamheidsvlak. Zo zijn alle houten onderdelen, zoals de fronten, kasten en werkbladen, van verantwoorde bosbouw en gecertificeerde bronnen. De keukenkasten worden gemaakt van gerecycled MDF, een primeur in de keukenbranche, en de beschermende folielaag van gerecyclede petflessen. Jaarlijks zijn er 10,5 miljoen plastic flessen die het bedrijf recyclet en omzet naar duurzame consumptiegoederen.

Tijdloos, Deens design: keukenfabrikant Kvik opent winkel in Maastricht
VEDA white van Kvik 

“Ook bestaande keukenontwerpen steekt Kvik in een nieuw duurzaam jasje. Zoals de Veda van Kvik, die afgelopen najaar is gelanceerd. Deze keuken bestaat tegenwoordig voor 40% uit gerecyclede materialen, en daarbij kunnen de materialen weer voor 84% gerecycled worden,” aldus Robert. “Wat mij ook aanspreekt is dat Kvik transparant is over het productieproces. Niet alleen naar de franchisenemers toe, maar ook naar de klant. Én dat nog steeds alle producten scherp zijn geprijsd. Want ook de juiste prijs-kwaliteitverhouding vind ik erg belangrijk.

“Kvik is continue bezig met innoveren, op het gebied van design maar ook op duurzaamheidsvlak.”

Tijdloos, Deens design: keukenfabrikant Kvik opent winkel in Maastricht
MANO dark grey van Kvik 

Robert en Anita vormen samen de drijvende motor achter Kvik Maastricht. Door hun jarenlange ervaring binnen de branche weten ze wat nodig is om een goede service te kunnen bieden. Robert: “Ik heb ervaren ontwerpers om mij heen verzameld die hun vak goed verstaan. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een droomkeuken creëren.” Daarbij staan de wensen van de klant en transparantie over het proces voor het Limburgse koppel hoog in het vaandel. “Elke klant krijgt bij ons een vast contactpersoon die hun op de hoogte houdt over bijvoorbeeld de levering,” vertelt Anita. “Vanaf de aanschaf tot aan de montage thuis begeleiden we je persoonlijk. Klanttevredenheid staat voor ons voorop.”

Tijdloos, Deens design: keukenfabrikant Kvik opent winkel in Maastricht
Franchisenemers Anita en Robert Winkens Kvik Maastricht 


“Vanaf de aanschaf tot aan de montage thuis begeleiden we je persoonlijk. Klanttevredenheid staat voor ons voorop.”

Kvik Maastricht is zeven dagen per week geopend en ligt in de Beatrixhaven ten noorden van Maastricht. Een omgeving met verschillende woonwinkels en waar je gratis kunt parkeren. Zo kun je een bezoekje aan Kvik gemakkelijk combineren met een bezoek aan andere meubelspeciaalzaken.

Klik hier voor meer informatie en maak vrijblijvende een afspraak.