Senia en Bibliotheek Eijsden houden bijeenkomst over start literaire leesclub

 © Senia/Arjanneke van den Berg

Eijsden
Redactie

In Sociaal Centrum Eijsden is woensdagochtend 8 december een informatiebijeenkomst over de start van een literaire leesclub.

Deze club, die wordt opgericht door Senia en Bibliotheek Eijsden, is vooral bedoeld „voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers”, is te lezen in een oproep.

Lees ook: Olaf Koens schreef voor kinderboek een waargebeurd verhaal over de witte dolfijn en Mark Janssen uit Valkenburg voegde een vleugje magie toe

Belangstellenden zijn welkom. Meer informatie over dit soort leesclubs is te vinden op www.senia.nl.

Tijd: 10.00 uur | Adres: Prins Hendrikstraat 21 in Eijsden | Aanmelden: yvonne.pasmans@senia.nl | Door aangescherpte coronamaatregelen kan het zijn dat in tussentijd activiteiten zijn geannuleerd. Controleer daarom op de website van de organisatie of de activiteit nog wel doorgaat.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal