Video: Grote brand in loods in Roggel

Print

Brand Roggel 20-11-21. Video: Orange Media

Roggel -

In een loods aan de Tramstraat/Hoek in Roggel is zaterdagochtend rond half zeven een grote brand uitgebroken. Er zijn geen personen bij betrokken geweest.

Op een bedrijfsterrein was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een loods van circa twintig bij veertig meter. De vuur wist in korte tijd snel op te laaien. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse en had moeite om water op locatie te krijgen. De slangen moesten ver uitgerold worden.

De brandweer zette in eerste instantie in op behoud van de bebouwing aangrenzend aan de loods. Door de snelle inzet is dit ook gelukt. Er waren geen mensen aanwezig in de loods. Wel zouden er eventueel nog katten binnen hebben gezeten, maar de brandweer heeft geen dieren aangetroffen.

De doorgaande weg werd tijdens het blussen tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer open. De brand was rond half acht onder controle. De brandweer is nog bezig met nablussen

In de loods bevond zich een opslag van Indonesische spullen zoals beelden en houtwerk. De oorzaak van de brand heeft zeer waarschijnlijk relatie met de aanwezige houtkachel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu