Gouden jubileum van Huub Kunen bij het kerkkoor wordt opgeluisterd met pauselijke onderscheiding

Print
Gouden jubileum van Huub Kunen bij het kerkkoor wordt opgeluisterd met pauselijke onderscheiding

Huub Kunen heeft vanwege zijn vele verdiensten een pauselijke onderscheiding ontvangen.  Afbeelding: Parochie Geijsteren

Geijsteren -

In de Willibrorduskerk in Geijsteren heeft Huub Kunen (68) zondag de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice ontvangen. Daarnaast werd hij geëerd voor zijn vijftigjarig lidmaatschap van het kerkkoor in het dorp.

Kunen kwam al op zijn achttiende bij het koor. In al die vijftig jaar heeft hij slechts één keer verstek moeten laten gaan bij het zingen van de hoogmis. Dat was afgelopen jaar toen er niet gezongen mocht worden vanwege de coronamaatregelen.

Buiten het zingen is Kunen ook nog notulist bij de maandelijkse bestuursvergaderingen van de parochie en hij is medeverantwoordelijk voor het weekblaadje van Geijsteren. Daarnaast is hij penningmeester geweest van het Kemmerekoor en hij verzorgt de financiële administratie bij gemeenschapshuis de Alde Schol.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee