Wie wint de Petra Dassen Waarderingsprijs in 2021?

Petra Dassen reikt de eerste Waarderingsprijs uit aan Mia van Herten, de vrouw van de overleden Har van Herten. © Stichting Draaksteken

Beesel -

Inwoners van Beesel kunnen weer een persoon nomineren die volgens hen de Petra Dassen Waarderingprijs verdient.

Ter gelegenheid van het afscheid van Petra Dassen als burgemeester van de gemeente Beesel op 24 mei 2019, heeft de Stichting Draaksteken deze Petra Dassen Waarderingsprijs in het leven geroepen.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, vereniging , bedrijf of organisatie die een buitengewone verdienste heeft geleverd ter bevordering van de leefbaarheid en de saamhorigheid in het kerkdorp Beesel.

De waarderingsprijs is in 2020 postuum toegekend aan Har van Herten en door Petra Dassen en Hans van Kruchten uitgereikt aan zijn echtgenote Mia van Herten. In december zal de waarderingsprijs voor de tweede maal worden uitgereikt.

Klik hier voor het nominatieformulier

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal