Chipje dat lijkt op een cavia ’verkocht voor 420 euro’ op Marktplaats

Print
Chipje dat lijkt op een cavia ’verkocht voor 420 euro’ op Marktplaats

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat bewijst Kim uit Nuenen. Op Marktplaats bood zij een chipje in de vorm van een cavia aan. Ze heeft het zoutje naar eigen zeggen verkocht voor 420,69 euro.

Je moet wel eerst goed kijken voordat je een cavia herkent in het chipje, maar als je het eenmaal ziet: dan blijf je het zien. Kim vertelt tegen Hart van Nederland dat ze het opvallende exemplaar had gevonden tijdens een feestje.

Eind oktober zette ze de advertentie online, maar pas deze week werd er als een gek geboden op het gekke chipje. Kim kreeg tientallen biedingen van ruim 10 miljoen euro. Ook op Instagram kreeg haar advertentie een hoop likes.

In de advertentie staat dat Kim het chipje verkocht heeft voor 420 euro. Ze gaat het chipje voorzichting inpakken met speciaal papier en binnenkort versturen.

Het komt vaker voor dat mensen een chipje in een bijzondere vorm online aanbieden. Zo bood afgelopen juni een tiener uit Australië een gepofte Dorito aan op Ebay. Ook zij kreeg extreem hoge biedingen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee