Man aangehouden na aantreffen dode vrouw in Weert

 © De Limburger

De politie heeft een 37-jarige man uit Weert aangehouden na de vondst van een stoffelijk overschot langs de Ringbaan-Zuid in Weert woensdagmiddag.

Redactie

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij dit incident.

Woensdagmiddag rond half drie werd het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Kort hierna meldde zich een persoon bij het politiebureau in Weert. Uit hetgeen hij vertelde kon volgens de politie een mogelijke relatie gelegd worden naar het incident aan de Ringbaan Zuid. Hij is daarop in het politiebureau aangehouden.

Groot onderzoek

De politie verricht een groot onderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurd en op welke wijze de verdachte hierbij betrokken was. Sectie op het lichaam zal moeten uitwijzen wat de doodsoorzaak is. Ook de identiteit van de vrouw is nog onbekend. Het vermoeden bestaat wel dat er sprake is van een misdrijf.

Er vindt tactisch, forensisch en buurtonderzoek plaats. Daarnaast wordt de verdachte verhoord en worden er getuigenverklaringen opgenomen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal