Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Eerste woning kopen? Ontdek of je in aanmerking komt voor een starterslening!

Een starter is iemand die alleen of samen met een partner voor de eerste keer een eigen woning koopt. Ben jij starter en staat jouw droomwoning in Gulpen-Wittem? Ontdek of je in aanmerking komt voor een starterslening! Een starterslening is een aanvullende lening bovenop een gewone hypotheek om de aankoop van jouw eerste huis of appartement mogelijk te maken. De starterslening wordt verstrekt door Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten.

Gemeente Gulpen-Wittem

Voorwaarden vanaf 1 januari 2022Om een starterslening te kunnen krijgen, gelden voorwaarden:1. Je woont in Nederland (in Nederland woonachtige en verblijfsgerechtigde personen);2. Op het moment van de aanvraag woon je zelfstandig in een huurwoning of wooneenheid;3. Het gaat om de koop van bestaande en nieuwbouwwoningen in de gemeente Gulpen-Wittem met een maximale koop-(aanneem)som van € 245.000 inclusief verbeterkosten en meerwerk;4. Je gaat zelf wonen in de woning waarvoor je een starterslening aanvraagt.

Denk je in aanmerking te komen voor een starterslening?Neem dan contact op met de heer Martin van der Venne, Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, via telefoonnummer 14 043.