Overlast door werkzaamheden aan het riool in de Herver

Print
Overlast door werkzaamheden aan het riool in de Herver

Afbeelding: Facebookpagina gemeente Simpelveld

Bocholtz -

In verband met werkzaamheden aan het riool in de Herver in Bocholtz, zijn aangrenzende woningen tijdelijk niet per auto bereikbaar.

De werkzaamheden die op 23 november zijn gestart gaan naar alle waarschijnlijkheid zo’n vier weken duren. Wel is er naast het gebruikelijke voetpad, een tijdelijk pad van loopschotten aangelegd.

Vóór de kerst wordt de Herver opengesteld voor verkeer. In het nieuwe jaar wordt het gedeelte Herver rondom de spoortunnel vernieuwd. Daarna vervolgt BLM Wegenbouw de wegwerkzaamheden in de Dr. Nolensstraat.

Doorgaand verkeer op de Dr. Nolensstraat en Ruijsstraat wordt met bebording omgeleid via een omleidingsroute. De tijdelijke halte aan de Gasthof komt te vervallen. Busreizigers kunnen gebruikmaken van de halte Kerkeveld/Heiweg.

De rioolwerkzaamheden in de Wilhelminastraat in Bocholtz verlopen gestaag. Tot aan het kruispunt Wilhelminastraat/Doctor Nolensstraat/Minister Ruijssstraat ligt het riool erin.

Kijk voor meer informatie op www.blmwegenbouw.nl/projecten/bocholtz

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu