Volg woensdag online de Masterclass Brandveiligheid – Volantis Talking Experts i.s.m. Saval

Print
Volg woensdag online de Masterclass Brandveiligheid – Volantis Talking Experts i.s.m. Saval

Volantis Talking Experts brengt experts en bedrijven samen. Deze tweede editie staat in het teken van risicogestuurde brandveiligheid in de industriële sector. Samen met Saval staan we stil bij het proces van integrale brandveiligheid en diverse brandscenario’s van procesinstallaties.

Brandveiligheid vergt een integrale aanpak. De meest effectieve manier om brand te voorkomen en de gevolgen te beperken is een risicogestuurde aanpak. Door middel van risicogestuurde brandveiligheid kom je tot afgewogen keuzes en kijk je naar alle te verwachten risico’s en risicofactoren die gepaard gaan met het ontstaan van brand. Met behulp van deze aanpak kan een beleid worden opgesteld op zowel bouwkundig, installatietechnisch als op organisatorisch vlak, met als doel het inschatten, afwegen en beperken van risico’s.

Jurjen Burghgraef, Roy Savelkoul en Michel de Boer gaan met elkaar de discussie aan en nemen jouw mening hier graag in mee. Deelname aan het online event is kosteloos.

Volantis Talking Experts vindt plaats op woensdag 8 december vanaf 12.00 uur.

Vanuit onze studio op de Brightlands Chemelot Campus verzorgen Jurjen Burghgraef, Roy Savelkoul en Michel de Boer een korte masterclass. Het gesprek aan tafel zal worden geleid door moderator Kirsten Paulus.

Programma:
12.00 uur – Start en introductie
12.15 uur – Masterclass: Waarom risicogestuurde brandveiligheid?
12.30 uur – Discussie aan tafel
12.40 uur – Masterclass: Het proces van risicogestuurde brandveiligheid
12.55 uur – Discussie aan tafel
13.05 uur – Masterclass: Diverse brandscenario’s bij procesinstallaties
13.20 uur – Discussie aan tafel
13.30 uur – Afsluiting

Inschrijven:
U bent van harte welkom om deel te nemen aan ons online event.
Middels het inschrijfformulier kunt u uw gratis deelname bevestigen:
https://www.volantis.nl/volantis-talking-experts/

Vorige editie:
De eerste editie van Volantis Talking Experts stond in teken van circulariteit en energietransitie in de industrie. Heeft u deze gemist? Kijk het event terug via https://www.youtube.com/watch?v=V9BwzC9mSaQ.