Outperforming genomineerd voor maar liefst 3 Dutch Search Awards in het eerste jaar van deelname!

 © Pexels.com.

Een van de belangrijkste dingen voor elk bedrijf is om een sterke online aanwezigheid te hebben. Met de opkomst van sociale media en internet is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op alle grote platforms aanwezig is. Er zijn veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Outperforming kan je helpen met jouw online zichtbaarheid. Niet voor niets zijn ze genomineerd voor maar liefst 3 Dutch Search Awards 2021! We zetten voor je op een rijtje hoe ze je kunnen helpen en tot slot welke nominaties het bedrijf in de wacht heeft gesleept.

Twenty Four Webvertising

Marketing professionalsAllereerst: als je niet weet hoe je het allemaal moet aanpakken, dan kan het een goed idee zijn om hier mensen voor in te huren. Je wilt het tenslotte in één keer goed doen. Er zijn veel verschillende soorten marketingprofessionals, waaronder sociale media marketing, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en meer. Je wilt er zeker van zijn dat je advies krijgt van marketingprofessionals die gekwalificeerd zijn om je te helpen. Outperforming biedt allerlei verschillende diensten en ondersteunt jou, om jouw bedrijf tot een succes te maken. Online zichtbaarheid is hun vak, dus je bent zeker weten aan het goede adres.

Social MediaOnline sociale media is een hele nieuwe wereld van marketing. Het stelt je in staat om rechtstreeks met mensen te communiceren en als je het goed doet, kun je een langdurige relatie met hen opbouwen. Het belangrijkste om te onthouden is om jezelf te zijn. Als je iets probeert te zijn wat je niet bent, zullen mensen dat merken en dat kan schadelijk zijn voor jouw bedrijf. Je wilt een oprechte, eerlijke persoon zijn die alle klanten een goede ervaring geeft. Indien mensen tevreden zijn dan zullen ze je een goede recensie geven en dat is natuurlijk precies wat je wilt.

Een goede websiteEen website is een must voor elk bedrijf. Een website maakt het gemakkelijk voor mensen om je te kunnen vinden en te lezen over wat je doet. Een website die op orde is geeft je een platform om jezelf uit te drukken en jouw reputatie op te bouwen. Een goed website moet ontworpen zijn om mensen bij jouw bedrijf te betrekken. Een van de belangrijkste dingen is om ervoor te zorgen dat het allemaal wel mobielvriendelijk is. Mensen surfen het meeste op hun mobiele apparaten en je wilt er zeker van zijn dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de website.

E-mail campagnesE-mailcampagnes kunnen een krachtig hulpmiddel zijn voor jouw bedrijf. Je kunt ze voor een groot aantal verschillende doeleinden inzetten en je kunt ze naar een grote verscheidenheid aan mensen sturen. E-mail is nog steeds populair genoeg om in te zetten als marketingkanaal en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het zo goed mogelijk gebruikt. Je moet ervoor zorgen dat je een professioneel e-mailadres gebruikt en dat jouw e-mails gemakkelijk te lezen en aantrekkelijk zijn. Zorg ervoor dat je regelmatig e-mails verstuurt. Mensen moeten op de hoogte zijn en blijven van nieuwe producten, diensten en promoties.

De drie nominaties voor de Dutch Search Awards 2021Naast het neerzetten van een goede SEA strategie kan Outperforming ook helpen bij het neerzetten van een goed uitgedachte SEO strategie. Dit wordt bevestigd door de drie nominaties voor dit bureau in de volgende categorieën:- Beste SEO B2B campagne met IT Synergy- Beste Newcomer als bedrijf- Beste SEO Consultant op persoonlijke titel van Floris WulffeleVoor de complete shortlist van de Dutch Search Awards 2021 verwijzen we door naar de shortlist.