Gemeente Landgraaf vraagt inwoners samen de strijd aan te gaan tegen drugsoverlast

Gemeente Landgraaf vraagt inwoners samen de strijd aan te gaan tegen drugsoverlast

Afbeelding: Archief De Limburger

Landgraaf -

In de afgelopen periode hebben burgemeester Richard de Boer en zijn voorganger Jan Schrijen van de gemeente Landgraaf vier panden aan de Reeweg, Hovenstraat, Burgemeester Jongenstraat en Grensstraat gesloten. In deze panden zijn softdrugs of harddrugs aangetroffen.

De gemeente Landgraaf vertelt op de eigen website meer over de aanpak van het drugsbeleid. Daarnaast verzoekt de gemeente haar inwoners om samen de strijd aan te gaan tegen de overlast die de handel en het gebruik in verdovende middelen veroorzaakt.

Lees ook: Nieuwe aanhouding in groot onderzoek naar drugsbende in Parkstad

„In elke buurt kunnen hennepplantages en drugslabs voorkomen. Ziet, hoort of ruikt u iets verdachts? Meld dit dan anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook drugshandel vanuit een woning/lokaal kan hier gemeld worden. Anoniem is ook echt anoniem. De melder is nooit te achterhalen”, valt er onder meer te lezen op de website van de gemeente Landgraaf.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu