Gemeente Landgraaf vraagt inwoners samen de strijd aan te gaan tegen drugsoverlast

 © Archief De Limburger

Landgraaf

In de afgelopen periode hebben burgemeester Richard de Boer en zijn voorganger Jan Schrijen van de gemeente Landgraaf vier panden aan de Reeweg, Hovenstraat, Burgemeester Jongenstraat en Grensstraat gesloten. In deze panden zijn softdrugs of harddrugs aangetroffen.

De gemeente Landgraaf vertelt op de eigen website meer over de aanpak van het drugsbeleid. Daarnaast verzoekt de gemeente haar inwoners om samen de strijd aan te gaan tegen de overlast die de handel en het gebruik in verdovende middelen veroorzaakt.

Lees ook: Nieuwe aanhouding in groot onderzoek naar drugsbende in Parkstad

„In elke buurt kunnen hennepplantages en drugslabs voorkomen. Ziet, hoort of ruikt u iets verdachts? Meld dit dan anoniem via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook drugshandel vanuit een woning/lokaal kan hier gemeld worden. Anoniem is ook echt anoniem. De melder is nooit te achterhalen”, valt er onder meer te lezen op de website van de gemeente Landgraaf.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal