Opgerolde hennepkwekerij Venrayseweg Venlo: 46-jarige verdachte uit Venlo meldt zich bij politie

Print
Opgerolde hennepkwekerij Venrayseweg Venlo: 46-jarige verdachte uit Venlo meldt zich bij politie

Afbeelding: Wijkagenten Blerick via Facebook

Venlo -

Enkele dagen nadat de politie een hennepkwekerij had aangetroffen in een loods aan de Venrayseweg in Venlo, meldde een 46-jarige man uit Venlo zich bij het politiebureau.

De man is daarop aangehouden, melden wijkagenten uit Blerick op Facebook. Na verhoor op het bureau is hij weer vrijgelaten. Wel is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt en zal hij zich als verdachte later voor de rechter moeten verantwoorden.

Woning doorzocht

Politieagenten troffen vorige week een hennepkwekerij met driehonderd planten aan in een loods achter een woning aan de Venrayseweg in Venlo. Op het adres werd illegaal stroom afgetapt. Bij het controleren van de woning werd er nog een kweektent, een stekkerij en een droogruimte aangetroffen. Die waren op het moment van de inval niet in werking.

In beslag

Tijdens de doorzoeking van de woning werd daarnaast bijna twee kilo hennep, enkele duizenden euro’s contant geld en een stroomstootwapen aangetroffen. Omdat de politie er van uitgaat dat er eerder geoogst is, zijn ook een graafmachine, shovel en een aanhangwagen in beslag genomen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu